Over Ons

No Nonsense Gym Naarden

Mentale verandering door fysieke handeling

No Nonsense Gym is ontstaan uit de drijfveer om mensen te begeleiden op hun pad naar empowerment. Een doorlopend proces, waarbij vooruitgang staat boven perfectie.

Binnen ons breed scala aan trainingsprogramma’s gaan we op zoek naar de beste formule voor jou. Met als doel jouw kracht te vergroten, zowel fysiek als mentaal. Van beginners tot gevorderden. Van jong tot oud. In een groep, één-op-één of beiden. Onze gekwalificeerde en ervaren trainers staan altijd klaar om je te helpen je doelen te bereiken. We bieden een persoonlijke en ontspannende trainingsomgeving waar iedereen zich thuis voelt.

Op onze website lees je meer over ons aanbod en onze trainers. Maar kom vooral een keer langs voor een proefles en ervaar het!
Tot snel bij No Nonsense Gym!

Visie

De visie van No Nonsense Gym is dat je door fysieke training zowel fysiek als mentaal sterker wordt. Mentale veranderingen door fysieke handelingen.

Missie

De missie van No Nonsense Gym is om de mensen de handvatten te geven om zelfverzekerd hun rol in de wereld te vinden.

Het instructeurs team

Stephan Wattimena

Hoofd Instructeur - Eigenaar

Stephan Wattimena

Sharon van Dongeren

Instructeur - Hoofd Kids & Women Only

Sharon van Dongeren

Een proefles volgen?

Nieuwsgierig geworden of No Nonsense Gym iets voor jou is? Kom dan langs voor een proefles. Het is veel leuker om te ervaren dan er alleen over te lezen! Kijk op het rooster wanneer er een les voor jou is en meld je aan voor een proefles.