Over Stephan Wattimena

onze trainer

Stephan Wattimena

It’s about progress, not perfection.

Wie ben ik?

Stephan Wattimena is eigenaar en hoofdtrainer van No Nonsense Gym. Hij is opgeleid tot ‘docent lichamelijke opvoeding’ aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO)/Hogeschool van Amsterdam, met als specialisatie zelfverdediging en medisch fitness. Hierbij heeft Stephan lesgegeven aan 2de en 3de jaars ALO-studenten in het domein zelfverdediging. Daarnaast heeft hij nauw samengewerkt met verschillende fysiotherapeuten als medisch fitness trainer. Stephan ontdekte tijdens zijn studie zijn passie voor het persoonlijk begeleiden van mensen bij het behalen van hun individuele doelen. Een passie die hij sinds 2007 ten uitvoering brengt middels No Nonsense Gym.

Stephan Wattimena

Eigenaar

Stephan Wattimena

Proefles volgen?

Nieuwsgierig geworden of No Nonsense Gym iets voor jou is? Kom dan langs voor een proefles. Het is veel leuker om te ervaren dan er alleen over te lezen! Kijk op het rooster wanneer er een les voor jou is en meld je aan voor een proefles.

Al meer dan 15 jaar ervaring

Ondanks dat hij officieel een jaar te jong was, mocht Stephan, na een speciale intake, op zijn 4de beginnen met judo. Dit was voor hem het begin in de vechtsportwereld en hij is niet gestopt. Stephan heeft verschillende vechtsporten gedaan, zowel gewapend (stok, zwaard etc) als ongewapend; o.a. Judo, Ninjitsu, Ken-jutsu, jodo , MMA/shooto, en grappling. Daarnaast is hij instructeur in verschillende zelfverdedigingssystemen, waaronder Krav Maga (onder de bond IKMF) en SPEAR/MVS. Door zijn unieke positie als freelance Krav Maga instructeur, werd Stephan regelmatig ingeschakeld om in te vallen bij verschillende Krav Maga scholen. Stephan heeft ook verschillende opleidingen in binnen- en buitenland gedaan op het gebied van (persoons-) beveiliging, zowel met als zonder vuurwapen. Een breed scala aan expertise, theoretisch en operationeel.

Stephan blijft zich continu ontwikkelen door trainingen en seminars te volgen binnen zijn werkveld . Zijn doelstelling is een goede vertegenwoordiger te zijn van zijn professie door het vaardig uitoefenen en overbrengen van kennis en kunde volgens zijn eigen persoonlijke hoge standaarden en die van zijn theoretische achtergrond. Daarbij staat de klant altijd centraal. No Nonsense Gym biedt een manier van sporten die niet alleen effectief is, maar ook leuk. Oefeningen die zijn afgestemd op de doelstellingen en tempo van de klant. Gedegen advies zonder nonsens o.l.v. een gecertificeerde instructeur. Maatwerk voor iedere klant, zonder poespas! Of het nou Personal Training, Small Group Training, Krav Maga Training of Workshops betreft. No Fuss. No Hassle. No Nonsense.

“It’s about progress, not perfection.”