Small Group Training

Trainen in een kleine groep van maximaal 10 personen.

IN EEN ZELF SAMENGESTELDE GROEP WERKEN AAN JE FITNESS

Heb jij een groepje vrienden, familie of collega’s waarmee je samen wilt trainen? Dan ben je ook daarvoor bij No Nonsense Gym aan het juiste adres. Afvallen. Spiermassa kweken. Sportspecifiek trainen. Werken aan teambuilding. Wat jullie gezamenlijke of individuele doel ook is, we bereiken dat doel op een manier die bij de groep past. We brengen iedereen fysiek en mentaal naar diens persoonlijk topniveau. Ongeacht hoe vaak er wordt getraind, de aanpak is uniek. Bij ons zijn er geen generieke trainingsschema’s.

Train je liever 1-op-1 of in een reguliere les met grotere groepen? Bekijk vooral onze informatie over Personal Training of het rooster met alle reguliere groepslessen.

Daarom Small Group Training bij No Nonsense Gym

AANMELDEN VOOR INTAKE

Nieuwsgierig geworden of No Nonsense Gym Small Group Training iets voor jouw groep is? Neem dan contact op voor een gratis intake. De intake is geheel vrijblijvend. Het verplicht je tot niets.

AANMELDEN SMALL GROUP TRAINING

Wil je Small Group Training op hoog niveau die voldoet aan jullie wensen? Vraag dan snel meer informatie aan. Aan de hand van de gegeven informatie wordt er een offerte gemaakt. Is er meer informatie nodig om tot een offerte te komen, dan wordt er een intake ingepland. De intake is geheel vrijblijvend en verplicht tot niets.

Small Group training tot 10 personen

offerte
  • 3 tot 10 personen
  • Training naar keuze
  • Bedrijfstraining mogelijk