Trojan Workout

Full body training van 30 min die je mentaal en fysiek sterker maakt.

SLIMMER SPORTEN EN SNEL STERK WORDEN

Trojan Workout is een fysieke en mentale trainingsmethode die voelbaar is in het dagelijkse leven. Door de unieke combinatie en afwisseling van verschillende soorten oefeningen, train je je spieren optimaal zodat je heel snel sterker wordt. Tijdens Trojan Workout wordt er o.a. gewerkt met Kettlebells en eigen lichaamsgewicht.

Een Trojan Workout duurt niet langer dan een half uur. Het biedt een complete workout met maximaal resultaat. Krachttraining, conditieverbetering en afvallen ineen. Iedereen kan instappen, ongeacht niveau of achtergrond. Je kunt in groepsverband of individueel trainen. Je traint altijd veilig en blessurevrij onder begeleiding van een gecertificeerd instructeur.

DAAROM TROJAN WORKOUT BIJ NO NONSENSE GYM

Een les Trojan Workout volgen?

Nieuwsgierig geworden of Trojan Workout iets voor jou is? Kom dan langs voor een proefles. Het is veel leuker om Trojan Workout te ervaren dan er alleen over te lezen! Kijk op het rooster wanneer er een les voor jou is en meld je aan voor een proefles.

Trainen op eigen niveau

Of je nu een gevorderde sporter bent, of net begint, je kan altijd mee doen met een Trojan Workout les. Dat komt omdat de instructeur verschillende variaties van oefeningen geeft zodat iedereen op eigen niveau mee kan doen. Veilig en zonder blessures.

Gecertificeerde trainers

Hoofd instructeur Stephan Wattimena was de eerste Senior Trojan Workout Instructeur wereld wijd. Hij is betrokken geweest bij de door ontwikkeling van Trojan Workout oa de specialisatie kids/youth. Ook heeft hij naast het assisteren bij de instructeurs opleidingen in Nederland, er ook al verschillende verzorgd.

Rooster Trojan Workout

  9:30 – 10:00

19:00 – 19:30

9:30 – 10:00

9:30 – 10:00

  9:30 – 10:00

19:00 – 19:30

9:00 – 9:30

Aanmelden Trojan Workout

Wil je meteen beginnen met Trojan Workout? Maak een keuze uit de opties hiernaast, en kies wat bij jou past.

Trojan Workout onbeperkt

45,-/maand
  • Professionele begeleiding
  • Persoonlijke aandacht
  • Onbeperkt Trojan Workout
  • Vanaf 18 jaar

Strippenkaart groepslessen 10x

90,-
  • Groepsles naar keuze
  • 3 maanden geldig