Krav Maga Laren

Nieuwsgierig naar Krav Maga? No Nonsense Gym is dé plek in regio Laren voor Krav Maga op hoog niveau. Vergroot je kracht en weerbaarheid door ‘s werelds beste en meest realistische zelfverdedigingssysteem te trainen in een veilige en leuke setting. We bieden lessen voor volwassenen, kinderen en ‘women only’.

REALISTISCHE ZELFVERDEDIGING GESCHIKT VOOR IEDEREEN

Krav Maga een zeer effectief en ongewapend zelfverdedigingssysteem. Bedoeld voor mensen die geen ervaring hebben met vechten. Het systeem komt oorspronkelijk uit Hongarije en is verder ontwikkeld in Israël. Krav Maga combineert technieken uit verschillende vechtsporten. De technieken sluiten aan op de natuurlijke reflexen van iemand die zich verdedigt tegen een aanval. Dit kan bijvoorbeeld een aanval zijn in een kleine, besloten ruimte of een openbare buitenruimte. Met of zonder wapen.

Voor iedere situatie biedt Krav Maga een set principes en tools om zo snel en veilig mogelijk weg te kunnen komen. Er zijn geen scheidsrechters of tijdslimieten. De technieken zijn niet gericht op competitie. Het doel is om je in relatief korte tijd effectief te kunnen verdedigen, waardoor een no-nonsense benadering voor de hand ligt.

Krav Maga is een compleet pakket van fysieke en mentale beheersing in dreigende situaties, welke ook nog eens goed is voor je conditie en body shaping.

NO NONSENSE GYM

No Nonsense Gym is een boutique fitnesscentrum in Naarden die de focus heeft op kracht, zowel mentaal als fysiek. Onze slogan is dan ook: ‘Mentale veranderingen door fysieke handelingen’.

Iedereen is welkom in onze community! Van jong tot oud, van beginner tot gevorderde en van recreanten tot professionals. We hebben passie voor ons vak en brengen dit graag over op onze leden. Wij staan voor: vol energie in het leven staan, in balans zijn met jezelf en respect hebben voor elkaar.

No Nonsense Gym is dé plek voor Krav Maga in de omgeving van Laren. Leer op een leuke manier, en in een veilige omgeving, je zelf op efficiënte wijze te verdedigen. Met Krav Maga word je weerbaarder doordat je werkt aan zowel je mentale als fysieke kracht. Je voelt je veiliger op straat en beter in je eigen lijf.

Daarom Krav Maga bij No Nonsense Gym

Krav Maga Volwassenen

Zelfverdedigingssysteem gebaseerd op de natuurlijke reflexen en daardoor geschikt voor iedereen.

Krav Maga Women Only

Training met alleen vrouwen toegespitst op scenario’s waar vrouwen in terecht kunnen komen.

Krav Maga Kids - Juniors

Verbaal, mentaal en fysiek weerbaarder in leeftijdsgebonden bedreigende situaties.

EEN LES KRAV MAGA VOLGEN?

Nieuwsgierig geworden of Krav Maga iets voor jou is? Kom dan langs voor een proefles. Het is veel leuker om Krav Maga te ervaren dan er alleen over te lezen! Kijk op het rooster wanneer er een les voor jou is en meld je aan voor een proefles.

No Nonsense Gym is onderdeel van de IKMF (International Krav Maga Federation), de enige federatie die door de grondlegger Imi Lichtenfeld (Imrich Sde-Or, kortweg Imi genoemd) zelf is opgericht en nog steeds zijn erfenis bewaakt. “So that one may walk in peace”.