Ons verhaal

Mentale verandering door fysieke handeling

Bij No Nonsense Gym geloven wij in het trainen van het lichaam om zo mentale veranderingen te realiseren. Hoe sterker je fysiek bent, des te groter je mentale kracht is en des te makkelijker je kan omgaan met minder leuke veranderingen en tegenslagen. 

Het ontstaan van No Nonsense Gym

No Nonsense Gym is ontstaan uit de drijfveer om mensen te begeleiden op hun pad naar empowerment. Een doorlopend proces, waarbij vooruitgang staat boven perfectie. Opgericht in 2007 door Stephan Wattimena om personal training en zelfverdediging te geven. Zonder onzin en ‘gedoe’. Vandaar de naam No Nonsense Gym, met als eerste motto: ‘No fuss. No Hassle. No Nonsense.’


Sinds 2007 heeft No Nonsense Gym zich doorontwikkeld van zelfverdediging geven op scholen en BSO’s en personal training bij mensen thuis naar ook lesgeven voor verschillende sportscholen en trainingscentra. In 2013 is het portfolio uitgebreid met Krav Maga en heeft Stephan lesgegeven bij verschillende locaties van IKMF Nederland (International Krav Maga Federation) en is aangewezen tot IKMF-divisiehoofd. Uiteindelijk in 2023 heeft hij zijn eigen locatie geopend, in Naarden.

Boutique Fitness Naarden

Trainingsomgeving waar iedereen zich thuis voelt

Veel ontwikkelingen sinds de oprichting in 2007, maar een ongewijzigd doel: mensen sterker in hun schoenen laten staan door middel van fysiek sterker te worden. Binnen het brede scala aan trainingsprogramma’s gaan we op zoek naar de beste formule voor jou. We vergroten jouw kracht, zowel fysiek als mentaal. In een groep, één-op-één of beiden. Onze gekwalificeerde en ervaren trainers staan altijd klaar om je te helpen je doelen te bereiken. We bieden een persoonlijke en ontspannende trainingsomgeving waar iedereen zich thuis voelt.

Waarom No Nonsense Gym?

Proefles volgen? Meld je aan!

Nieuwsgierig geworden of No Nonsense Gym iets voor jou is? Kom dan langs voor een proefles. Het is veel leuker om te ervaren dan er alleen over te lezen! Kijk op het rooster wanneer er een les voor jou is en meld je aan voor een proefles.

Het instructeurs team

Stephan Wattimena

Hoofd Instructeur - Eigenaar

Stephan Wattimena

Sharon van Dongeren

Instructeur - Hoofd Kids & Women Only

Sharon van Dongeren