Cursus Stay Away

zelfverdediging voor vrouwen

5 trainingen á 5 kwartier - start 18 april 2024

Zo’n 45% van de Nederlandse vrouwen krijgt in haar leven te maken met agressie en/of grensoverschrijdend gedrag. En dat al vanaf zo jong als 15 jaar oud. Een schrikbarend hoog percentage dat het leren van wat te doen om jezelf te beschermen in deze situaties noodzakelijk maakt.

De Stay Away cursus is één van ‘s werelds meest gevolgde zelfverdedigingscursussen voor vrouwen. Tijdens de cursus gaan we specifiek in op scenario’s waar vrouwen in terecht kunnen komen. Denk aan seksuele intimidatie op het werk of tijdens het uitgaan, mishandeling door een (ex-)partner, stalking en verkrachting.

Wat je leert tijdens de cursus

Je leert tijdens de Stay Away niet alleen om jezelf te verdedigingen, maar ook om alerter te zijn van je omgeving. Dit trainen we allemaal middels het zelfverdedigingssyteem Krav Maga. De focus ligt op het voorkomen, het de-escaleren en, indien nodig, verdedigen, bevrijden en wegkomen. Naast deze handvatten levert de cursus meer zelfvertrouwen, zelfdiscipline en doorzettingsvermogen op. Een totaalpakket van fysieke en mentale beheersing en empowerment.

In 5 lessen van 5 kwartier leer je de beginselen van Krav Maga voor vrouwen. Je leert onder andere wat je kunt doen wanneer; iemand je grenzen overschrijd, van een lange, medium of korte afstand of iemand je (hardhandig) mee probeert te nemen, naar de grond probeert te werken of te verwurgen.

Wil jij de beginselen leren van Krav Maga voor vrouwen? Meld je aan voor de cursus Stay Away via de aanmeldknop op deze pagina!

Praktische informatie seminar

Dag: donderdag

Data: 18 en 25 april, 2, 9 en 16 mei 2024

Tijd: 19:30 – 20:15 uur

Locatie: No Nonsense Gym, Kobaltstraat 16, 1411 AM, Naarden

Kosten: € 95,- p.p.

Minimum leeftijd deelnemer: 16 jaar

Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 16

Beschikbare plekken: 9