STAY AWAY SEMINAR

29-02-2024

Stay away Naarden

Kennismakingsseminar zelfverdediging voor vrouwen

Zo’n 45% van de Nederlandse vrouwen krijgt in haar leven te maken met agressie en/of grensoverschrijdend gedrag. En dat al vanaf zo jong als 15 jaar oud. Een schrikbarend hoog percentage dat het leren van wat te doen om jezelf te beschermen in deze situaties noodzakelijk maakt.

De Stay Away cursus is één van ‘s werelds meest gevolgde zelfverdedigingscursussen voor vrouwen. Tijdens de cursus gaan we specifiek in op scenario’s waar vrouwen in terecht kunnen komen. Denk aan seksuele intimidatie op het werk of tijdens het uitgaan, mishandeling door een (ex-)partner, stalking en verkrachting.

Wat je leert tijdens de cursus

Je leert tijdens de Stay Away niet alleen om jezelf te verdedigingen, maar ook om alerter te zijn van je omgeving. Dit trainen we middels het zelfverdedigingssyteem Krav Maga. De focus ligt op het voorkomen, het de-escaleren en, indien nodig, verdedigen, bevrijden en wegkomen. Naast deze handvatten levert de cursus meer zelfvertrouwen, zelfdiscipline en doorzettingsvermogen op. Een totaalpakket van fysieke en mentale beheersing en empowerment.

Het kennismakingsseminar

Het Stay Away kennismakingsseminar is een introductie naar de volledige cursus van vijf lessen. In 2,5 uur leer je de basis van Krav Maga voor vrouwen. Je leert onder andere wat je kunt doen wanneer; iemand je grenzen overschrijd, van een lange, medium of korte afstand of iemand je (hardhandig) mee probeert te nemen of te verwurgen.

Wil jij de beginselen leren van Krav Maga voor vrouwen? Meld je aan voor het Stay Away kennismakingsseminar via het aanmeldformulier op deze pagina!

Praktische informatie seminar

Datum: 29 februari 2024
Tijd: 19:30 – 22:00 uur
Locatie: No Nonsense Gym, Kobaltstraat 16, 1411 AM, Naarden
Kosten: € 25,- p.p.
Minimum leeftijd deelnemer: 16 jaar
Maximaal aantal deelnemers: 16
Beschikbare plekken: 10

We trainen in sportkleding en (i.v.m. de dojomatten) op blote voeten of sokken. We adviseren je om wat water mee te nemen en eventueel een handdoekje.