Na 1 les al een veiliger gevoel!

“Ik was erg verrast dat je nog zo veel kan doen in, wat lijkt, een hopeloze situatie.” De gemiddelde reactie na een proefles Krav Maga. Met Krav Maga leren we je iets wat je hopelijk nooit hoeft te gebruiken. Maar, mocht het er op neerkomen, dan heb jij het script om veilig thuis te komen. “Gebeurt dit, dan doe ik dit.” En wel met de volle 100%, binnen 10 seconden weg. We starten nooit een gevecht, maar zullen deze altijd eindigen.

Krav Maga is een realistische, ongewapende zelfverdedigingsmethodiek. Ontwikkeld voor het snel aanleren van effectieve technieken voor mensen die geen ervaring met vechten hebben. Het is voor iedereen geschikt, ongeacht gewicht, leeftijd, lengte of geslacht. Krav Maga combineert technieken uit verschillende vechtsporten. Technieken die zijn gebaseerd op je natuurlijke reflexen en voornamelijk voor het gebruik op straat zijn ontwikkeld. Je leert je verdedigen tegen één of meerdere, gewapende of ongewapende, aanvallers. De technieken zijn niet gericht op competitie. Net als in een realistische situatie zijn er geen tijdslimieten of scheidsrechters.

“Ja, ik vond het hartstikke tof. Leerzaam. En ik loop toch al iets zelfverzekerder de deur uit.” Is wat veel proeflessers zeggen na de eerste training. Krav Maga is een compleet pakket van fysieke en mentale beheersing in dreigende situaties. Het empowert en is ook nog eens goed voor je conditie en body shaping.

Nieuwsgierig geworden naar Krav Maga? Neem dan een kijkje op onze website en meld je aan voor een vrijblijvende proefles! Het is veel leuker om Krav Maga te ervaren dan er alleen over te lezen.

#NoNonsenseGym #Fitness #TrojanWorkout #Zelfverdediging #KravMaga #Naarden #NaardenVesting #ProgressNotPerfection

Kijk vooral rond op onze website om te kijken of het een match is. Heb je meer informatie nodig om die stap over onze drempel te zetten? Bel/mail ons gewoon met je vragen via: +31 651761338 of info@NoNonsenseGym.nl. We staan klaar deze te beantwoorden.

aanmelden proefles

Sowieso is onze boodschap altijd: het is veel leuker om te ervaren dan er alleen over te lezen/horen! Kijk op het rooster wanneer er een passende les voor jou is en meld je vooral aan voor je gratis proefles.

Heb je aan één proefles niet voldoende? Dan hebben we ook nog een proeflespakket van 3 groepslessen naar keuze voor € 15,- of een strippenkaart van 10 groepslessen naar keuze voor € 90,-. Beide zijn 3 maanden geldig en hebben geen verplichting om lid te worden.