Zomer Strength Challenge

de krachtige afsluiter van de zomer

1 workout van 3uur lang kracht en uithoudingsvermogen
Boutique Fitness Naarden

Op zaterdag 31 augustus is de eerste jaarlijkse ‘Zomer Strength Challenge’. Tijdens deze 3uur durende workout gaat het om het uiterste uit jezelf te halen op een veilige manier zonder wedstrijd element. De enige strijd die je aan gaat is met jezelf. Iedereen kan mee doen omdat je de oefeningen op jouw niveau doet. Alles komt voorbij. Kettlebells, bodyweight oefeningen en kickboks combinaties om er maar een paar te noemen. Wat wel zeker is, na 3uur ben je OP. Zo niet, dan heb je niet hard genoeg gewerkt!

Samen beginnen en samen eindigen

 Tijdens de strength challenge is er een algemene warming up. Daarna gaan we gezamelijk aan de slag. Dit kan in kleine groepjes zijn of individueel. Van alle oefeningen zullen er verschillende opties zijn qua gewicht en uitvoering. Sommige doen bijvoorbeeld een kettlebell swing, terwijl anderen een horizontal jump of alleen een hip hinge doen. De challenge is voor jezelf maar je doet het met anderen. Je moedigt elkaar aan zonder de strijd met elkaar aan te gaan. Samen ‘stuk’ gaan op eigen niveau. Iedereen die begint moet ook de eindstreep halen! 

Wat gaan we doen

Tijdens ‘Zomer Strength Challenge’ komen verschillende kortework voorbij. Trojan Workout sets, 10.000 reps workout, Fight Class combinaties, en nog veel meer. Alles kan je mee doen op eigen niveau. Voor elke oefening zijn er verschillende variaties zoals je bent gewend van de Trojan workout lessen.

Praktische informatie

Dag: zaterdag 31 augustus 2024

Tijd: aanvang 12.30-12.45

workout 13.00 – 16.00

Locatie: No Nonsense Gym, Kobaltstraat 16, 1411 AM, Naarden

Kosten: € 0,-

Minimum leeftijd deelnemer: 16 jaar

Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 16

Beschikbare plekken: 16